| Our World Dosadno vam je? Nemate šta da radite? Tražite zabavu? Volite RPG? Treba vam opuštanja? Volite muziku, TV, grafiku? Pa dobrodošli! Registrujte se i čeka vas puno zabave uz Our World! Čeka vas mnogo iznenađenja! |
|
| Slatkiši.com! | |
| | Autor | Poruka |
---|
Lily Potter Administrator
Broj poruka : 309 Datum upisa : 13.04.2012 Lokacija : Valjevo, Srbija... Moje divno Valjevo!!! ♥ ♥ ♥
| | | | Larisina Tsuyokama Administrator
Broj poruka : 304 Datum upisa : 02.05.2012 Lokacija : Šta te briga?
| Naslov: Re: Slatkiši.com! Ned Jun 03, 2012 11:43 pm | |
| Ja sam neverovatno ljuta na taj forum.Posebno na Patty,samo jer je Janju postavila za admina.Nije da imam nešto protiv nje,ali Janja nije dovela ni 5 članova a ima i samo 4 poruke i nije aktivna NIMALO!!! | |
| | | Lily Potter Administrator
Broj poruka : 309 Datum upisa : 13.04.2012 Lokacija : Valjevo, Srbija... Moje divno Valjevo!!! ♥ ♥ ♥
| Naslov: Re: Slatkiši.com! Pon Jun 04, 2012 7:48 am | |
| Ljuta?! Pa stvarno, Janja nije aktivna, nije dovela ni jednog člana, ima 4 poruke -.- | |
| | | Larisina Tsuyokama Administrator
| Naslov: Re: Slatkiši.com! Pon Jun 04, 2012 9:38 am | |
| Axa,ljuta sam.Ja mislim da sam ja dovela 7 članova,a ona Lex je možda na WCLE pošto je mod tamo,možda namerno izbrisala moju temu i otvorila svoju!!!!! :O | |
| | | Lily Potter Administrator
| Naslov: Re: Slatkiši.com! Sre Jun 06, 2012 9:38 am | |
| Da, znam da si ti otvorila tvoju, a juče sam našla Lex-inu, i čudom sam se čudila | |
| | | Larisina Tsuyokama Administrator
| Naslov: Re: Slatkiši.com! Sre Jun 06, 2012 6:27 pm | |
| Oni brišu neaktivne teme sa reklamama -.- Užas -.- | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Slatkiši.com! | |
| |
| | | | Slatkiši.com! | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|